Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Bulz muscelean

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Surpriza de la cuptor în loc de aperitiv cald…asa se poate numii acest preparat savuros!

Bulz muscelean
Bulz muscelean

Ingrediente:

  1. – mălai
  2. – apa
  3. – sare
  4. – brânză telemea tare (vaca, oaie sau amestec)
  5. – costiță afumată
  6. – ouă
  7. – smântână
  8. – unt
  9. – o legătură de mărar


Mod de preparare:

  • Din apă , mălai și puțină sare, se pregătește o mămăligă tare și se dă la rece;
  • Costița se taie fășii și se trage în tigaie, iar ouale se fierb mediu;
  • Brânza se rade pe răzătoarea mare;

Se așează pe un ștergar curat și umed mămăliga și se întinde pe toată suprafața ca o foaie, lăsând loc pentru manevrarea ulterioară o fășie la bază lata de 2 cm.

Se pune într-un castron costița rumenită, ouale zdrobit bine, brânza rasă și câteva lingurițe de unt. Se amestecă bine până se obține o compoziție omogenă.

Se așează compoziția peste mămăliga întinsă pe ștergar în mod uniform, lăsând cam 1-1,5 cm pana la margine. Se apuca ștergarul de marginea de jos si se incepe rularea cu grije in asa fel încât mămăliga să nu prindă materialul textil .Se poate folosii și folie de aluminiusau plastic alimentar …

Se aseaza ruloul intr-o tava si se da la cuptor pana prinde culoare deasupra(rumen).

Se scoate de la cuptor și se taie felii mai groase folosind un cuțit trecut prin unt topit.

Se rade brânză deasupra și se așterne și smântână! Peste se pune mărar(decor)!

Poftă Bună!

 

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!