Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Scrob: 3 reţete care te vor face să uiţi de clasica omletă

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Probabil unul dintre primele feluri de mâncare făcute la foc, scrobul sau omleta. Iţi propunem 3 reţete de scrob care te vor face să uiţi de omletă. Îţi prezentăm 3 reţete care te vor face să uiţi de omletă:
Scrob: 3 reţete care te vor face să uiţi de clasica omletă
Scrob: 3 reţete care te vor face să uiţi de clasica omletă
Scrob  clasic
Scrob  clasic
Ingrediente:

4 ouă
4 felii  muşchi ţigănesc
100 g cârnaţi proaspeţi sau afumaţi, după gust
100 g caşcaval
½ ardei gras
½ legătură pătrunjel
½ legătură mărar
sare
piper
1lingură ulei

Mod de preparare:

Speli şi toci verdeaţa. Tai  cubuleţe cârnatul, muşchiul, jumătate din cantitatea de caşcaval şi ardeiul gras, apoi  le pui pe fiecare în câte un recipient.

Încingi uleiul şi adaugi pe rând cârnatul, ardeiul, mezelul pe care le  întorci tot timpul.  

Când încep să se rumenească  adaugi caşcavalul şi, după ce s-a topit, pui ouăle bătute cu sare şi piper, după gust şi continui să amesteci. 

Când e aproape gata adaugi verdeaţa şi o incorporezi  bine. La final, razi restul de caşcaval şi o serveşti fierbinte.

Scrob ţărănesc

Scrob ţărănesc
Scrob ţărănesc
 Ingrediente:

5 ouă


200 g telemea oi

100 g slăninuţă afumată 

2 fire ceapă verde 

1 legătură mărar 

sare

piper

1 lingură ulei

Mod de preparare:

Spargi ouăle şi le baţi cu sare şi piper, după gust, apoi adaugi telemeaua rasă şi mărarul tocat. 

Separat, încingi o lingură de ulei şi rumeneşti slăninuţa tăiată subţire şi ceapa tocată. 

Torni ouăle şi amesteci continuu până când e gata. 

Îl serveşti fierbinte.

 Scrob moldovenesc
Scrob moldovenesc

Scrob moldovenesc

Ingrediente:

4 ouă
100 g smântână pentru gătit
1 linguriţă unt
1 legătură mărar
sare, după gust
piper, după gust

Mod de preparare:

Spargi ouăle şi le baţi cu sarea şi piperul, adaugi smântâna şi mărarul tocat şi le amesteci bine. 

Topeşti untul, răstorni ouăle şi amesteci până e gata. 

Serveşti scrobul fierbinte. 

Încearcă cele 3 reţete care te vor face să uiţi de omletă, garantat!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!