Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
In perioada rece, cand afara este
foarte frig, dupa o zi lunga si obositoare la serviciu, o ciorba
fierbinte cu carne de porc si multe legume iti va incalzi sufletul si
iti va da putere. Daca aveti si carne proaspata de porc, ideal din
porcul crescut in curtea casei, ciorba va fi cu atat mai gustoasa.
Ingrediente:
Ciorba taraneasca de porc |
1 kg oase de porc cu carne
250 ml bors de putina
1 morcov
1 telina mica
1 ardei gras
1 dovlecel
1 ceapa mare
2 linguri ulei
1 legatura patrunjel
sare, piper
Mod de preparae:
Spalam bine oasele, le punem in oala, le acoperim cu apa si punem la fiert. Adunam spuma care se formeaza.
Curatam ocam zarzavaturile, nu foarte marunt, si le calim in doua linguri de ulei pana se inmoaie.
Cand carnea este fiarta daugam in
oala zarzavaturile si rosiile cuburi din conserva. Eu de regula fierb
pana cand carnea incepe sa cada de pe os.
Adaugam si borsul, sarea si
piperul si fierbem pana cand sunt bine fierte si zarzavaturile. Dam
deoparte si adaugam patrunjelul verde, tocat marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.