Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulouri cu pesto si branzeturi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Astazi pregatim Rulouri cu pesto si branzeturi, numai bune pentru mic dejun alaturi de un pahar de iaurt. Dar aceste rulouri pot inlocui perfect painea la o masa principala. Putem sa le spunem chifle aromate rulate daca doriti. Le putem lua cu noi in drumetii, plimbari sau picnic.

Puteti folosi branzeturile care va plac cel mai mult. Eu am pus cheddar si mozzarella, dar la fel de bine puteti face o combinatie de branza de burduf si cascaval afumat. Branzeturile cu mucegai se potrivesc si ele, insa este bine sa le combinati cu o branza de tip mozzarella.

Ce mai putem folosi ca umplutura? Ciuperci trase la tigaie, spanac proaspat sau fiert, prosciutto sau felii de sunca. Totul in functie de gusturile si preferintele noastre.

Rulouri cu pesto si branzeturi

Rulouri cu pesto si branzeturi

Ingrediente

Pentru aluat

  • 450 g faina
  • 7 g drojdie uscata
  • o lingurita de sare
  • 50 ml ulei de masline
  • 250 ml lapte cald

Pentru umplutura

  • 100 g pesto de busuioc
  • 150 g mozzarella razuita
  • 150 g cheddar dat pe razatoare

Mod de preparare

In bolul robotului punem ingredientele pentru aluat. 

Framantam cateva minute pana obtinem un aluat nelipicios. 

Il acoperim cu un prosop si il lasam sa dospeasca aproximativ 1-1,5 ore intr-un loc cald, pana isi dubleaza volumul.

Dupa dospire punem faina pe blatul de lucru. 

Intindem aluatul cu un sucitor intr-o foaie dreptunghiulara cu grosimea de aproximativ 1cm. 

Ungem foaia cu pesto, apoi adaugam branzeturile pe toata suprafata. 

Rulam aluatul pe lung, presand bine rulada. 

Cu un cutit taiem rondele de aproximativ 4-5 cm grosime. 

Asezam rulourile cu o mica distanta intre ele intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. 

Le ungem pe fiecare cu putin pesto, apoi dam tava la cuptorul incins la 180°C. 

Coacem rulourile 35-40 de minute, pana sunt rumene si apetisante.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!