Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpe de pui cu ciuperci

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Rapid, ieftin, gustos, sățios și nu foarte greu pentru stomac! Fă niște pulpe de pui cu ciuperci după rețeta asta  simplă!

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 500 g ciuperci
  • 6 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 legatura pătrunjel
  • 1 cana apă
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

 

 

 

 

Mod de preparare

Se spală bine ciupercile, se curăţă şi se taie cubuleţe. 

La fel se procedează şi cu ceapa şi cu morcovii.  

Se spală pulpele de pui şi se pun pe un şervet de bucătărie să se scurgă de apă.

Într-o tigaie se pune puţin ulei de măsline şi se căleşte ceapa. 

Tot atunci se adaugă şi pulpele de pui condimentate cu sare, piper şi boia, dar şi morcovii tăiaţi rondele. 

Separat, într-o altă tigaie se pun la fiert ciupercile. 

Peste pulpe şi morcovi se pune o cană de apă şi se lasă să fiarbă.

Când ciupercile sunt gata, se aruncă apa de pe ele şi se adaugă peste pulpe. 

Se mai lasă să fiarbă împreună, aproximativ 10 minute, după care se iau de pe foc. 

Se pun într-un vas de yena sau de lut şi se mai dau pentru încă 10 minute la cuptor.

Înainte cu 2 minute de a le scoate, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt. 

Se servesc calde.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!