Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

. Pulpa de porc in sos de rosii, ciuperci si usturoi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Banala friptura poate capata un gust complet diferit cu putina imaginatie. Incearca reteta de friptura cu sos de rosii si ciuperci, aproape sigur o vei repeta. Am scapat usor in seara asta cu aceasta friptura delicioasa.

Pulpa de porc in sos de rosii, ciuperci si usturoi

Pulpa de porc in soIgs de rosii, ciuperci si usturoi 

INGEDIENTE:

  • 500 gr pulpa de porc
  • 250 gr rosii in bulion
  • 300 gr ciuperci conserva
  • 50 gr vin alb
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE:

      Carnea o taiem felii pe care le punem intr-un castron, impreuna cu uleiul de masline, vinul, sare, piper. Lasam la marinat 30 de minute, la frigider.

       Intr-un vas de yena, asezam carnea marinata si ciupercile, acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, timp de 30 de minute.

       Intre timp preparam sosul. Zdrobim cateii de usturoi, ii frecam cu sare, adaugam treptat uleiul, asa cum facem la maioneza, frecand mereu, pana obtinem o crema. Adaugam pulpa de rosii si amestecam pana se omogenizeza compozitia. Turnam acest sos peste carne, avand grija sa acoperim in intregime carnea. Daca este nevoie, mai adaugam putin suc de rosii si apa.

        Punem din nou in cuptor si mai lasa cca. 10-15 minute.

SFAT:

Pentru aroma putem folosi cimbru, rozmarin, dupa gustul fiecaruia.

Servim carnea fierbinte, cu piure de cartofi, cartofi prajiti, orez, insotita de muraturi sau salata verde.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!