Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ostropel de pui cu piure de cartofi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ostropel de pui – rețetă simplă și gustoasă, prezentată pas cu pas. Cum se pregătește un ostropel de pui, lista de ingrediente și indicații de preparare detaliate.

Ostropel de pui cu piure de cartofi

Ostropel de pui cu piure de cartofi

Ingrediente:

Pentru ostopelul de pui:

  • carne de pui (pulpe superioare, copanele, aripioare), eu am avut 4 pulpe superioare cu spate
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri de bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • o ceapa
  • 1 cana de apa
  • piper
  • sare
  • marar

Pentru piureul de cartofi:

  • 4 cartofi
  • lapte
  • unt
  • sare

Mod de preparare:

1. Prima data curatam si spalam bine cartofii, apoi ii taiem cuburi mici si ii punem la fiert in apa cu sare.

2. Pana fierb cartofii ne ocupam de ostropel. Carnea de pui o curatam si o spalam, apoi o portionam, ii dam sare si o punem la prajit in 3 linguri de ulei.

3. Carnea o prajim bine pe toate partile iar cand este gata o scoatem pe o farfurie.

4. In uleiul incins cu gust de carne punem ceapa si usturoiul tocate marunt.

5. Dupa ce am calit ceapa si usturoiul 2-3 minute adaugam bulionul, cana de apa si condimentam cu sare si piper.

6. Lasam sosul sa fiarba 10 minute dupa care adaugam carnea prajita si mai lasam sa fiarba inca 5 minute apoi oprim focul.

7. Cat timp ne-am ocupat de ostropel cartofii au fiert si ne ocupam de ei. Scurgem cartofii de zeama si ii mixam bine cu mixerul adaugand dupa gust unt si lapte.

8. Servim ostropelul alaturi de piure.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!