Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tortilla mexicană

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 
 
Astăzi ne inspirăm din bucătăria mexicană. E sfârşit de săptămână şi ne putem răsfăţa cu tortilla cu carne de vită şi de porc la cuptor.
Tortilla mexicană
Tortilla mexicană
Ingrediente
  • un pachet de tortilla, mărime medie
  • 300 g carne tocată de porc
  • 200 g carne tocată de vită
  • sare grunjoasă
  • piper roşu
  • chili
  • boia iute şi dulce
  • 2-3 linguri ulei de floarea-soarelui
  • ceapă roşie uscată şi măcinată
  • 100 g pastă de ardei dulce
  • 2 lingurite miere
  • 2 ardei
  • 2 roşii
  • salată verde

    Mod de preparare

Se pune uleiul la încins şi se adaugă carnea tocată de porc şi de vită. Se amestecă uşor să nu se lipească şi, după ce începe să se albească, se adaugă apă călduţă.
 
După ce s-a fiert carnea, se adaugă condimentele, dar nu toate odată, căci îşi pierd din gust şi calitate. Primul condiment este praful de ceapă roşie sau ceapa roşie uscată şi măcinată. Cu acest condiment se lasă să mai fiarbă la foc mic aproximativ 5 minute. Se pune apoi piperul roşu şi chili şi se lasă să fiarbă înăbuşit. La sfârşit, se adaugă sarea, boiaua dulce şi iute şi mierea. Cu 10 minute înainte de a se opri focul, se adaugă pasta de ardei.
 
Se lasă compoziţia picantă să se răcească puţin şi se umplu foile de tortilla. Se pun una lângă alta ca să nu se desfacă şi se bagă câteva minute la cuptor. După ce s-au rumenit, se scot şi se servesc ornate cu frunze de salată, roşii tăiate cubuleţe şi feliuţe de ardei.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!