Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Omleta cu ciuperci si cascaval

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Vezi cat de simplu e sa faci o omleta individuala cu ciuperci si cascaval. Omleta pufoasa si aspectuoasa pentru dimineti minunate.

Omleta cu ciuperci si cascaval

Omleta cu ciuperci si cascaval

Ingrediente :

2 oua
2 lingurite apa
2 ciuperci champignon
1 lingura cascaval razuit
1 lingura ulei
putin patrunjel tocat
sare, piper negru macinat

Mod de preparare:

Se curata cupercile de picioruse. Se sterg palarioarele cu un servetel umed. Se taie felii foarte subtiri.
 
Cascavalul se da pe razatoare.
 
Se bat bine ouale cu apa, sare si piper dupa gust.
 
Se incinge uleiul intr-o tigaie mica (cca 16 cm diametru).
 
Se adauga treptat feliile de ciuperci in tigaie si se prajesc cam 30 secunde, fiind subtiri se fac repede.
 
Mai bateti de cateva ori ouale si turnati-le peste ciuperci. Imediat, cu o lingura, trageti ciupercile spre centru, fiindca au tentinda sa mearga spre margini.
 
Dupa cateva secunde veti vedea ca marginile omletei se incheaga. Incepeti sa trageti marginile spre interior, astfel incat oul nefacut sa se scurga inspre margine. Repetati de jur imprejurul tigaii, pana cand terminati tot oul nefacut. La un moment data veti vedea ca oul nefacut nu se scurge singur spre margine si veti fi nevoiti sa inclinati tigaia ca sa-l fortati sa curga.
 
Cand nu mai e decat putin ou nefacut deasupra, presarati cascavalul peste omleta. Acum puteti trece la pasul urmator, dar daca preferati omleta mai bine facuta si mai rumena, puneti un capac pe tigaie si lasati asa 1/2 minut.
 
Transferati omleta din tigaie direct pe farfurie. Manevrati tigaia astfel incat omleta sa se plieze in doua.
 
Presarati cu patrunjel si serviti imediat.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!