O mincare usoara si sanatoasa si atit, daca vreti sa va convingeti ca este asa la treaba si nu sa va para rau.
File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte |
- 6 felii de fileu de cod
- ulei
- citeva linguri de malai
- sare
- piper
- putina vegeta
- ulei
- 1 l apa
- 14 linguri malai grisat
- putina sare
- miez de lapte
MOD DE PREPARARE:
Se condimenteaza feliile de cod si se lasa 10 minute. Apoi intr-o tigaie punem uleiul la incins. Cand este bine incins, dam feliile de cod prin malaiul grisat si le punem la prajit. Prajim pe ambele parti bine si asezam pe o hartie absorbanta. Cand terminam de prajit acoperim cu o folie de aluminiu.
Intre timp intr-o cratita de 1 litru punem la fiert apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugam faina grisata in ploaie si amestecam continuu, sa nu faca cocoloase. Dupa fierbere udam putin formele de silicon si punem mamamliga in ele, lasand putin sa se raceasca mamaliga pentru a putea sa ia bine conturul formei.
Asezam pe un platou intins pestele, mamaliga si Miezul de lapte si cina este gata.
Pofta sa aveti!
O cina usoara, gustoasa si sanatoasa (fara calorii multe)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.