Supa de pepene galben este un preparat foarte usor si racoritor, potrivit pentru perioada calduroasa din vara. Poti face acest fel de mancare din numai trei ingrediente. De asemenea, supa de pepene galben este un preparat rece, facut fara foc. O poti servi la temperatura camerei.
Supa de pepene galben |
1 pepene galben, fara seminte
1 portocala
2 linguri frunze proaspete de menta.
Mod de preparare
Stoarce portocala, avand grija ca sucul sa nu contina samburi.
Scobeste pulpa pepenelui galben si apoi pune-o intr-un blender, impreuna cu sucul de portocale si frunzele de menta.
Servire
Se serveste imediat, la temperatura camerei. O poti garnisi cu o frunza proaspata de menta si cu o felie de portocala taiata foarte subtire, pentru decor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.