Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Supele nu trebuie sa fie intotdeauna calde cu carne sau taitei,pot fi si cu diferite fructe ca de exemplu supa de cirese ,care se serveste rece.
Supa de cirese |
- 500 g cirese
- 1,5 litri apa
- putina sare
- sucul de la o lamaie
- 2 linguri de faina
- 150 ml iaurt natural
- 4 linguri de zahar
MOD DE PREPARARE:
Se spala ciresele se scot samburii apoi se pun la fiert in apa cu putina sare si 4 linguri de zahar.
Se lasa sa fiarba 10 minute. Intre timp se amesteca 2 linguri de faina cu iautul si sucul de lamaie sa nu ramana cocoloase, apoi se pune peste supa de cirese se lasa sa dea 2 clocote si se stinge focul
Este o supa ce se serveste rece,iar in zilele de vara merge fantastic de bine
PS; se poate si iarna cu compot de cirese
Am pus patrunjel verde numai pt decor nu se serveste cu patrunjel
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.