Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

3 supe creme de fructe

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Supa crema este un deliciu pe care-l prepari adesea din legume? Exista si variante de supe creme din fructe, cu ingrediente si arome deosebite si revigorante, perfecte pentru zilele calduroase de vara. Descopera si prepara trei retete de supe creme de fructe care-ti vor indulci si satisface instantaneu pofta de dulce in zilele caniculare!

3 supe creme de fructe

3 supe creme de fructe

1. Supa crema de capsuni
Supa crema de capsuni
Supa crema de capsuni
Ingrediente

  • 1 kg de capsuni taiate felii
  • 1/3 bere de ghimbir
  • 1/4 ceasca de lapte
  • 1/3 ceasca de zahar
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 ceasca smantana

Mod de preparare

Mixeaza capsunile in blender, pana devin ca o pasta. Adauga apoi, pe rand, berea, zaharul, laptele, sucul de lamaie si extractul de vanilie. Amesteca bine ingredientele.

Pune supa intr-un bol mare, amestec-o cu smantana lichida pana se incorporeaza bine si las-o la frigider 2-3 ore.

Servire

Supa se serveste rece si, dupa gust, cu putina inghetata de vanilie in mijloc.

2. Supa crema de piersici cu lichior
Supa crema de piersici cu lichior

Supa crema de piersici cu lichior

Ingrediente

  • 1 kg piersici foarte coapte
  • 60 ml lichior
  • 250 ml frisca
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g zahar
  • suc de la o lamaie

  Mod de preparare

Curata piersicile de coaja si taie-le cubulete. Selecteaza o treime din ele si pune-o intr-un bol. Adauga lichiorul peste bucatile de piersici, acopera-le si baga bolul la frigider.

Pune restul piersicilor intr-o oala, la fiert, in apa. Adauga zaharul, zaharul vanilat si lamaia. Dupa ce se fierb bine si scad, adauga frisca si baga totul la blender.

Servire

Supa crema se toarna in boluri, in care se introduc bucati de piersici macerate in lichior. Se serveste rece.

3. Supa crema tropicala
Supa crema tropicala

Supa crema tropicala

Ingrediente

  • 2 banane mari
  • 1 pepene galben mediu
  • 200 ml frisca lichida
  • 2-3 linguri zahar brun

  Mod de preparare

Curata si taie fructele cubulete, adauga-le in blender si mixeaza-le pana devin ca o pasta. Adauga frisca si zaharul si incorporeaza-le in pasta.

Servire

Supa se serveste rece, cu scortisoara, vanilie sau alte arome pe deasupra si se garniseste cu cate 1-2 frunze de menta proaspata.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!