Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Din seria aperitivelor si salatelor simple, astazi va propun o salata de ciuperci cu smantana si marar. Nu aveti nevoie de multe ingrediente, nici scumpe, nici greu de gasit. Iar timpul de preparare este de maxim 5 minute.
Salata de ciuperci cu smantana si marar |
- 1 conserva ciuperci taiate
- 120 grame smantana
- 1/2 lingurita mustar
- sare si piper dupa gust
- 1/2 legatura marar proaspat
- 1/2 lingurita ulei masline (optional)
Mod de preparare
- Ciupercile se scurg din conserva, se clatesc cu apa rece si se scurg bine din nou, dupa care se asaza intr-un bol.
- Mararul se spala, se usuca prin tapotare cu servetelul, se toaca marunt si se adauga in bol, peste ciuperci.
- Separat se amesteca smantana cu uleiu, sare, piper si mustar. Se va obtine un sos gros
- Se adauga in bolul de mai sus si sosul de smantana si se omogenizeaza
- Salata
de ciuperci cu smantana si marar este gata si se poate servi imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.