Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Ciupercile cu maioneza si usturoi sunt o masa in sine, la fel ca salata de vinete: o felie de paine prajita sau painea voastra preferata si o salata de rosii. Dar, la fel de bine, puteti folosi salata de ciuperci pentru a umple rulouri cu sunca. Salata se pastreaza foarte bine 2 zile la frigider.
Ciuperci cu maioneza si usturoi |
- 2 conserve ciuperci, scurse de saramura
- Sare
- Piper proaspat macinat
- 2 linguri smantana
- 2 linguri maioneza
- 2-3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Scurgem ciupercile din conserva, le clatim foarte bine cu apa rece, apoi le punem la fiert in apa cu putina sare. Din momentul in care apa incepe sa fiarba, le fierbem 2-3 minute. Le scurgem prin sita si le tamponam foarte bine cu un servet de hartie. Dam ciupercile prin blender sau le tocam foarte fin din cutit. Le amestecam cu sare, piper, maioneza, smantana si usturoiul trecut prin presa.
In functie de preferinte, puteti adauga si ierburi aromatice, patrunjel tocat marunt, putin cimbru etc.
Sa va fie de cel mai bine!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.