Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste cu bacon în sos de roșii

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Întotdeauna când nu stii ce să mai gătești, când ești sătul și de aia si de cealaltă și ești în până de idei, e bine de știut că în cămară vei avea mereu câte ceva, o pungă de paste, iar în frigider o bucățică de bacon, smântână, cuburi de bulion, parmezan, etc. Așadar e momentul să îți pui mintea la contribuție și să încropești ceva.

Așadar nu trebuie neaparat să ai anumite ingrediente pentru a face o porție de mâncare rapidă și gustoasă.

Paste cu bacon în sos de roșii

Paste cu bacon în sos de roșii

Ingrediente:

  • 200 g bacon
  • 300 g paste
  • 20 ml ulei de măsline
  • 1-2 căței de usturoi
  • 1/2 linguriță boia
  • 400 g roșii cuburi în bulion
  • 50 g parmezan răzuit
  • Câteva frunze de busuioc
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, însă cu un minut mai puțin. Acel minut le vom fierbe în sos.

Tăiem baconul julienne și îl prajim în uleiul de măsline până devine ușor crocant.

Adăugăm usturoiul tocat, boiaua și mai călim câteva secunde.

Punem, roșiile în bulion, busuiocul și fierbem atât cât se formeze sosul. Dăm gust cu sare ai piper.

Adăugăm pastele în sos și mai fierbem un minut, dacă sosul este prea gros mai putem adăuga din apa în care a fiert pastele.

Oprim focul și adăugăm și parmezanul. 

Vă doresc spor la treabă și poftă bună!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!