Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mic dejun în stil american

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Se spune că micul dejun este principala masă a zilei, şi este bine să fie cât mai consistentă pentru a avea suficientă energie. Din acest motiv îţi propunem trei idei de mic dejun în stil american.

Mic dejun în stil american

Mic dejun în stil american

Sandviş cu brânză şi bacon
Sandviş cu brânză şi bacon
Sandviş cu brânză şi bacon

Ingrediente:

6 ouă

2 linguri ulei

100 ml lapt2 linguri parmezan

2 linguri sos iute

6 felii bacon

6 chifle

6 felii brânză

piper

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu laptele, parmezanul, sosul iute şi piper şi torni compoziţia în tigaie. Prepari omleta ca şi cum ar fi o clătită mai groasă. Tai clătitaîn şase părţi egale. Rumeneşti baconul în tigaie şi-l scoţi pe şervete absorbante. Tai chifelele în jumătate, pui o bucată de omletă,o felie de brânză şi bacon. Dai chiflele umplute la cuptor până ce se topeşte brânza.

Terci cu ovăz
Terci cu ovăz

Terci cu ovăz

 Ingrediente:

Ai nevoie de

100 g fulgi de ovăz

400 ml iaurt

1 linguriţă zahăr vanilat

1 praf scorţişoară

 Mod de preparare:

Combini 300 ml iaurt cu fulgii de ovăz,zahărul vanilat şi scorţişoara şi dai peste noapte la frigider. Dimineaţa pui pe foc budincaşi adaugi restul de iaurt. Ţii pe foc aproximativ 5 minute,până ajunge la consistenţa dorită. Serveşti cu fructe proaspete şi cu seminţe.

Brioşe sărate
Brioşe sărate

Brioşe sărate

Ingrediente:

1 pâine

1 ceapă

ulei

200 g sapanac

3 ouă

3 albuşuri

300 ml lapte

1 lingură muştar

150 g brânză rasă

1 ardei

Mod de preparare:

Ungi formele de brioşe cu ulei şi dai drumul la cuptor. Îndepărtezi coaja pâinii şi tai miezul cubuleţe. Căleşti în ulei încins ceapa tocată,adaugi spanacul şi după ce a scăzut apa dai deoparte. Mixezi laptele cu ouăle, albuşurile, muştarul, brânza rasă şi adaugi ardeiul tocat şi spanacul. Înmoi pâinea şi aşezi compoziţia în forme pe care le dai la cuptor 20-25 de minute.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!