Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tocanita de ciuperci portobello

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O tocanita care se prepara rapid si care poate fi un excelent fel de mancare principal. Se serveste cu orez salbatic fiert sau piure de cartofi.

Tocanita de ciuperci portobello

Tocanita de ciuperci portobello

Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
2 cani ceapa tocata
1 lingurita rozmarin uscat
1/4 lingurita ardei gras rosu, taiat fin
220 g (4 cani) ciuperci portobello, feliate
450 g (5 cani) ciuperci champignon, feliate
1 cana apa
3 linguri pasta de tomate
1 lingurita otet de vin
3/4 cana apa sau supa de ciuperci
2 catei de usturoi, taiati fin
2 linguri patrunjel, proaspat tocat
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru
4 cani orez salbatic fiert

Mod de preparare:

1. Intr-o tigaie de dimensiuni mari, incalzeste pe foc mediu o lingura cu ulei de masline. Adauga ceapa si rozmarinul si lasa-le la calit 12 minute sau pana cand ceapa devine aurie. Adauga ardeiul gras rosu, caleste-l, apoi indeparteaza vasul de pe foc.
2. Intr-un alt vas, incalzeste 1 1/2 lingurite ulei de masline, pe foc mediu. Adauga ciupercile portobello feliate si lasa-le la calit 5 minute. Adauga-le amestecului de ceapa.
3. Intr-un alt vas, incalzeste 1 1/2 lingurite ulei de masline, pe foc mediu. Adauga ciupercile champignon feliate si lasa-le la calit 5 minute.
4. Toarna amestecul de ceapa peste ciupercile champignon sote. Adauga o cana cu apa, apoi pasta de tomate, otetul de vin, apa sau supa de ciuperci si usturoiul - lasa totul la fiert 15 minute.
5. Adauga patrunjelul proaspat tocat, sarea si piperul.
6. Se serveste cu orez salbatic fiert.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!