O gustare sarata, gustoasa, satioasa
si echilibrata nutritiv. Biscuitii cu cereale si branza. Iata de ce anume ai nevoie ca sa te bucuri de gustul acestor
biscuiti:Reteta rapida de biscuiti cu cereale si branza
- 100 g faina integrala;
- 50 g faina cu ferment;
- 25 g cereale;
- 100 g unt;
- 100 g branza cheddar cu un continut scazut de grasime;
- 1 ou.
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 160-180 de grade Celsius (treapta 4).
Pune cele doua tipuri de faina intr-un bol si adauga untul peste ele (scoate untul din frigider cu cel putin 30 de minute inainte si taie-l in bucati mici).
Adauga branza si oul si amesteca.
Mai intai foloseste o lingura de lemn, dupa care framanta cu mana pentru ca aluatul sa fie afanat (se pastreaza bulele de aer).
Intinde aluatul in foi de ½ cm grosime.
Taie-l cu ajutorul formelor, ca sa obtii biscuitii.
Pune-i la cuptor pentru aproximativ un sfert de ora, pana se auresc.
Lasa-i cateva
minute in tava, dupa ce ii scoti, ca sa nu se sfarame, dupa care pune-i
intr-un alt recipient ca sa se raceasca lent.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.