Piept de pui in sos tiganesc |
- 1/2 piept de pui
- 1 ceapa mare
- 2 ardei (rosu si galben)
- 3 castraveti murati
- 1 lingura pasta de ardei
- 1 cana sos de rosii (sau rosii pasate)
- 1 frunza de dafin
- cimbru
- boia de ardei
- chili
- sare, piper
- 1 lingura ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
Spalam carnea si o taiem bucatele. Condimentam cu sare si piper.
Punem uleiul intr-o cratita si prajim carnea pe toate partile. Scoatem apoi pe o farfurie.
In uleiul ramas calim foarte putin ceapa taiata marunt. Adaugam apoi ardeiul taiat cubulete sau fasii subtiri si castravetii taiati marunt.
Adaugam sucul de rosii si pasta de ardei impreuna cu cimbrul, frunza de dafin si boiaua. La nevoie putem sa mai adaugam putina apa.
Lasam sa fiarba 10 minute apoi potrivim de sare, piper si chili.
Adaugam pieptul de pui si mai lasam sa dea 2-3 clocote.
Se serveste cald cu garnitura preferata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.