Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Mie imi place acest piept de porc cu usturoi și împreună cu un piure de cartofi și ceva sos de rosii, dar merge bine și cu pâine, orez sau mămăligă.
Piept de porc cu usturoi la tigaie |
- 6 bucati piept de porc
- 250 ml vin alb
- 2 linguri sos soia
- 4-5 catei de usturoi
- condimet picant
- rozmarin
- piper
MOD DE PREPARARE:
Intr-un vas se amesteca vinul cu sosul de soia, se pun felii de usturoi, condimetul picant apoi se pune carnea si se lasa la frigider 3 ore.
Dupa 3 ore se pune un pic de ulei in tigaie. Cand s-a incins se pune carnea si se lasa sa se prajeasca cu capac.(intai carnea va lasa apa); dupa 15 min cand incepe sa scada apa lasata de carne se pune marinada in care a stat si se lasa tot cu capac pana cand scade.
Se serveste cu ganitura de piure de cartof cu sos de rosii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.