Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Cauti o reteta pentru cina care sa fie si rapida si usor de pregatit, dar mai ales cu adevarat savuroasa?
Dar ce s-ar putea sa nu stii e reteta de pui carbonara cu smantana si
bacon, o adaptare delicioasa a faimoaseiretete italiene. Pui carbonara cu smantana si bacon
1. Frige pieptul de pui taiat felii si presarat cu sare, intr-o tigaie, in 2 linguri de unt, pana cand se rumeneste uniform.
2. Odata rumenit, scoate puiul si toaca-l cuburi mari, iar in tigaia folosita frige baconul pentru 2-3 minute.
3. Adauga usturoiul maruntit, lasa-l un minut, apoi adauga ouale batute amestecate cu smantana pentru gratit si 100 g parmezan.
4. Omogenizeaza sosul obtinut si lasa-l sa scada un minut, apoi adu puiul inapoi peste sos.
5.
Potriveste de sare si piper, tinand cont ca parmezanul este deja sarat
si serveste puiul carbonara pe un pat de paste fierte conform
indicatiilor de pe ambalaj.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.