Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cum sa prepari cea mai buna ciorba de miel

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Ciorba de miel este o adevarat delicatesa. Daca te numeri printre cei care savureaza cu placere aceasta ciorba, atunci trebuie sa inveti cum sa o prepari. Iata reteta, pe care o preparau si ai mei.
Cum sa prepari cea mai buna ciorba de miel
Cum sa prepari cea mai buna ciorba de miel
Ingrediente:
  • 1 kilogram de carne de miel cu os (gat, spata, cap, coada)
  • 1 ceapa mare (sau doua mia mici)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • ¼ bucata de telina
  • 1 ardei gras, rosu
  • 500 ml suc de rosii facut in casa
  • 750 ml bors
  • 2 oua
  • 1 legatura mare de leustean
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Taie carnea in bucati potrivite si spal-o bine. Indeparteaza grasimea in exces, daca este cazul.

Curata legumele si spala-le bine. Taie morcovul, telina, patrunjelul, pastarnacul si ceapa in bucati potrivite si adauga-le in robotul de bucatarie pentru a le toca cat mai marunt. Daca nu ai robot, toaca ceapa cat de marunt poti si da radacinoasele prin razaotarea mica.

Adauga legumele intr-o oala incapatoare, impreuna cu putin ulei si caleste-le pana incep sa se inmoaie usor. Adauga apoi carnea si sare dupa gust, apoi toarna apa cat sa o acopere. Fierbe carnea pana cand este bine patrunsa si adauga apoi ardeiul tocat matunt. Daca este necesar mai adauga apa.

Intre timp, spala ceapa verde si tai-o in bucati potrivite (aproximativ 1,5-2 cm lungime).

Cand carnea este fiarta adauga sucul de rosii si mai lasa totul sa fiarba timp de 5 minute. Adauga apoi borsul. Daca este necesar mai adauga apa. Adauga si ceapa si lasa totul sa dea in clocot timp de 5 minute.

Intr-o farfurie adanca adauga ouale si bate-le bine cu ajutorul unei furculite sau a unui tel. Adauga apoi o lingura de faina si continua sa le bati. Adauga faina pana obtii consistenta unei smantani lichide.

Cu grija, toarna ouale in ciorba, astfel incat sa se formeze fidelute.

Lasa-le sa fiarba timp de doua minute, apoi stinge focul si adauga leusteanul tocat marunt. Amesteca bine.

Servirea:

Serveste ciorba de miel alaturi de paine de casa si ceapa verde.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!