Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Supa minestrone este un fel principal de origine italiana, care contine legume diverse si paste. Noi iti propunem o varianta de supa minestrone, cu paste, fasole, rosii si alte legume.
Supa minestrone |
- 425 g fasole rosie fiarta
- 1 ceapa
- 1 cartof
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- 2 tulpini de telina
- 3 catei de usturoi
- 3 cani spanac
- 2 cani paste melcisori
- 800 g rosii in sos tomat
- 6 cani supa de legume
- 1 lingura ulei
- parmezan
- sare, dupa gust
- piper, dupa gust
Mod de preparare:
- Pentru a prepara aceasta supa minestrone, incepe prin a fierbe fasolea rosie, intr-o oala cu apa, schimband de doua ori apa.
- Scurge fasolea de apa si las-o la racit.
- Curata de coaja si spala cartofii, morcovul, usturoiul, ceapa si dovleceii.
- Pune la incins, intr-o oala incapatoare, uleiul; adauga morcovii taiati rondele, telina taiata feliute, ceapa taiata cubulete, sare si piper (dupa gust).
- Amesteca toate ingredientele din oala, apoi adauga cartoful taiat cubulete si usturioul taiat marunt.
- Dupa ce legumele s-au inmuiat putin, adauga in oala rosiile in sos tomat, supa de legume si dovleceii taiati cubulete.
- Lasa supa minestrone la fiert, la foc mic, timp de 45 de minute.
- Adauga fasolea fiarta, spanacul proaspat si pastele melcisori.
- Lasa supa minestrone la fiert alte 10 minute, la foc mic, apoi stinge aragazul si serveste-o imediat, cu o lingura de parmezan deasupra si paine alaturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.