Pulpele de pui cu ciuperci. Pentru un pranz sau o cina gustoase, va propunem o reteta cu pulpe de pui cu ciuperci.
Este o mancarica rapida si gustoasa, potrivita pentru intreaga familie.
Aceasta mancarica poate fi preparata atat pe aragaz, in tigaie, cat si
la cuptor, pentru un gust mai intens.
Pulpele de pui cu ciuperci pot fi condimentate simplu,
cu sare si piper, dar si cu alte arome, in functie de preferinte:
paprika afumata, cimbru, rozmarin. Se servesc simple sau cu diverse
garnituri de cartofi.
Pulpe de pui cu ciuperci |
6 pulpe superioare,
300 gr ciuperci,
1 ceapa,
4 linguri ulei,
1 lingurita boia ardei dulce,
sare si piper dupa gust,
1/2 legatura patrunjel.
Mod de preparare:
Servim cu piure.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.