Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Ficateii de pui din pacate nu sunt
foarte iubiti insa sunt foarte gustosi si reprezinta o sursa importanta
de fier. Ficateii de pui in sos de rosii sunt foarte gustosi
si nu sunt atat de uscati sau innecaciosi.Ficateii de pui in sos de rosii
500 gr ficatei de pui,
60 ml ulei,
200 ml lapte,
20 ml vin alb sec,
1 ceapa,
100 ml bulion,
5 catei de usturoi zdrobiti,
piper si sare dupa
gust.
Decor: 1/2 legatura de patrunjel verde .
Mod de preparare:
- Ficateii se spala , se curata de pielite si se pun in lapte rece pentru 30 minute.
- Ceapa se taie marunt , o calim si apoi adaugam ficateii de pui.
- Ii prajim 5 minute, adaugam bulionul, vinul, usturoiul si 50 ml apa calda.
- Lasam mancarea sa fiarba, la foc mic, pana scade sosul.
- Adaugam sare si piper dupa gust, se presara patrunjelul taiat marunt, iar dupa preferinta se poate adauga si usturoi zdrobit.
Ficateii se servesc alaturi de piure.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.