Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Astazi, insa o sa pregatim un pui rumen si fraged, de vara cu mazare si ciuperci. Potrivit pentru un pranz sau o cina, are atata savoare incat sigur dupa ce o sa il incercati pentru prima oara o sa mai doriti sa il preparati, iar si iar…
Pui de vara cu mazare si ciuperci |
8 pulpe superioare de pui
2 linguri de faina
3 linguri ulei de masline
400 ml supa de legume
2 morcovi taiati cubulete
500 g de cartofi marunti
200 g de mazare
200 g ciuperci champinion
200 g rosii taiate jumatati
Mod de preparare
Laum puiul il spala si il dam cu un pic de sare, piper si il tragem prin faina.
Punem uleiul la incins (2 linguri) intr-o tigaie cu capac si prajim puiul pe ambele parti.
Intr-o alta cratita punem 1 lingura de ulei, puiul, morcovul taiat cubulete, supa si ciupercile acoperim totul si lasam sa fiarba 30 minute, adaugand si cartofii taiati in cuburi marunte.
Cand totul este facut bine, punem sare si piper, dupa gust.
Lasam la fiert cca 10 minute la foc mic, apoi servim alaturi de o garnitura cu orez.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.