Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Salam de casa copt in cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
O rețetă pentru cei care practică des prepararea mezelurilor în casă sau pentru cei care doresc să facă o primă încercare. Rezultatul este minunat la gust și vă va cuceri pentru totdeauna!
Salam de casa copt in cuptor
Salam de casa copt in cuptor
Ingrediente:

350 g carne tocata din pulpa de porc, 

250 g carne tocata de vitel, 

150 g burta de porc cu grasime, 

30 g sare, 

10 piper amestecat cu ienibahar, 

25 g boia de ardei dulce, 

25 g usturoi granulat

Mod de preparare:

Intr-un bol adanc se pune carnea tocata de porc, cornea tocata de vitei si burta tocata de porc. Peste ele se adauga sarea, compozitia de piper cu ienibahar, boaiaua de ardei, usturoiul granulat,apoi se framanta bine cu mana pana ce toate ingredientele sunt perfect amestecate.

Se ia o hartie de copt si se pune carnea pe hartie,se ruleaza strans ca pe rulada si se leaga la un capat.Se indeasa bine in foaia de copt sa nu ramana goluri de aer,apoi cand este suficient de indesat de leaga strans si celalalt capat. Hartia se inteapa cu o scobitoare din loc in loc ca sa nu plesneasca in timpul coacerii. 

Se unge o tava cu putin ulei si se pune salamul in tava. Se preancalzeste cuptorul la 180 de grade si se coace pentru circa 50 de minute. Dupa ce s-a copt daca aveti posibilitatea il puteti pune la afumat in hartia de copt pentru circa 1 zi-2zile, daca nu il lasati la uscat pana a doua zi in loc racoros, apoi se indeparteaza hartia de copt si se poate portiona.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!