Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mamaliga cu branza, bacon si ou

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Mamaliga cu branza, bacon si ou – este o reteta simpla, rapida si foarte gustoasa. Puteti incerca si reteta de mamaliga cu branza si smantana.

Mamaliga cu branza, bacon si ou

Mamaliga cu branza, bacon si ou

Ingrediente:

  • 1 l apa
  • 400 g malai
  • 1 lingurita de sare
  • 50 g unt
  • 1 lingura de ulei pentru calit baconul
  • 100 g bacon
  • 200 g branza telemea
  • 200 g smantana
  • 2 oua

Mod de preparare:

1. Intr-un tuci punem apa la fiert impreuna cu sarea.

2. Cand apa incepe sa fiarba, adaugam malaiul treptat in ploaie, amestecand cu un tel.

ATENTIE – apa sa nu dea in clocot, altfel se formeaza cocoloase.

3. Amestecam incontinuu cu telul cateva minute pana cand malaiul a absorbit apa.

4. Acum adaugam untul si mai lasam sa fiarba 15 minute la foc mic si mai amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn.

5. Cat timp fierbe mamaliga ne ocupam de bacon. Taiem baconul in fasii mai scurte, il punem la prajit cu o lingura de ulei si il rumenim putin.

6. Am intins mamaliga in 2 farfurii.

7. Am pus smantana peste mamaliga si am ras pe deasupra branza.

8. Peste branza am pus baconul apoi oul ochi prajit. Pentru ou punem uleiul la incins intr-o tigaie si il prajim bine fara sa il intoarcem, ca sa il lasam cu zeama. Presaram oul cu putina sare.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!