Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Fajitas este un preparat traditional mexican foarte gustos si sanatos. Cu un mix incredibil de arome dulci, sarate, picante si acrisoare, Fajitas reprezinta un adevarat festin culinar.
Fajitas |
Ingrediente:
- 30 ml ulei de masline
- 500 g fileuri din piept de pui (2 cm grosime)
- 5 bucati tortilla (lipii)
- 1/2 legatura de nasturel
- 1 lingura boia afumata
- crema de branza
Salsa:
- 2 rosii mici
- 1 ceapa mica
- 1/2 lingura suc de lamaie si 1/2 lingura coaja de lamaie
- 1 chili rosu
- 1/2 avocado
- 1/2 cana coriandru tocat
- 1 lingura ulei masline
Mod de preparare:
Prepara mai intai salsa, amestecand toate ingredientele tocate marunt (acolo unde este cazul).
Pregateste gratarul si cat timp se incinge, amesteca boiaua cu uleiul de masline intr-un bol. Adauga puiul, tavaleste-l in acest dressing si asezoneaza-l apoi cu sare si piper. Pune fileurile pe grill-ul incins, intorcandu-le de pe o parte pe alta, din cand in cand. Lasa-le, in total, 8-10 minute, sau pana cand se rumenesc bine.
Incalzeste lipiile pe gratar, adauga in interior fileurile de pui si 1-2 linguri de salsa. Presara deasupra putin nasturel, crema de branza si ruleaza atent lipia.
Pregateste gratarul si cat timp se incinge, amesteca boiaua cu uleiul de masline intr-un bol. Adauga puiul, tavaleste-l in acest dressing si asezoneaza-l apoi cu sare si piper. Pune fileurile pe grill-ul incins, intorcandu-le de pe o parte pe alta, din cand in cand. Lasa-le, in total, 8-10 minute, sau pana cand se rumenesc bine.
Incalzeste lipiile pe gratar, adauga in interior fileurile de pui si 1-2 linguri de salsa. Presara deasupra putin nasturel, crema de branza si ruleaza atent lipia.
Fajitas de pui se servesc imediat, calzi, si pot fi consumati impreuna cu o salata de legume langa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.