Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Salata ruseasca

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Este o salata cu legume, ton si maioneza, foarte polulara in Rusia. La baza salatei contine peste din conserva, cartofi, morcov, oua fierte si maioneza, dar pot fi regasite si alte variante.

Salata ruseasca
Salata ruseasca

Ingrediente:

2 conserve ton bucati
300 gr cartofi
300 gr morcovi
4 oua 
4 linguri maioneza
sare 

Mod de preparare:

Fierbem cartofii si morcovii in coaja, iar dupa ce sa racesc indepartam coaja. Fierbem ouale astfel incat sa fie tari si le curatam de coaja.

Scurgem bine tonul de ulei.

Tocam marunt cartofii, morcovul si albusul si le presaram cu sare dupa gust. Tonul il desfacem in bucati mai mici.

Pe un platou punem un inel si punem mai intai un strat de cartofi si presam usor ca sa nivelam.

O lingura de maioneza o intindem uniform deasupra cartofilor.

Punem apoi tonul si presam usor. Desupra tonului vom adauga o lingura de maioneza.

Urmatorul strat va fi cel de morcovi, peste care de asemenea vom adauga maioneza.

Urmatorul strat va fi de albusuri, presam, intindem maioneza si galbenusul in vom rade si il presaram deasupra salatei. Pentru un efect cat mai frumos este de preferat sa folositi oua de tara, culoarea galbenusului va fi mai intensa si salata.

Dam la frigider pentru cel putin o ora apoi ridicam cu grija inelul din jurul salatei. 
 
 Sfat:
 
Daca nu aveti un astfel de inel o puteti aseza in boluri, sau chiar in pahare.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!