O reteta mai simpla decat asta. Tartinele cu salata de sunca sunt aperitivul ideal pentru ca se prepara foarte repede si arata foarte bine.
Tartine cu salată de şuncă |
– o foaie de aluat de foietaj (500 gr)
– 500 gr de sunca presata
– castraveciori murati
– o telina medie
– maioneaza
Mod de preparare:
Intindem foaia de aluat de foietaj si decupam diverse forme cu ajutorul formelor de prajituri. .
Formele decupate din aluatul de foietaj le punem in tava, pe hartie de copt si le coacem pana cand sunt fragede, la foc potrivit, pe gratarul din mijloc al cuptorului.
Pentru salata:
Taiem sunca pestisori, curatem telina si o dam prin razatoarea mare, taiem castravetii murati cubulete mici sau fasii. Amestecam totul, impreuna cu maioneza, potrivim de gust cu sare. Combinatia de maioneza, sunca (mai ales daca e afumata), otetul din castraveciori si telina este grozava!
Pe fiecare tartina punem cate putina salata si gata platoul de aperitive!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.