Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mini tarte cu sparanghel

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Foietajul este mereu la indeamana cand vrem sa pregatim o tarta rapida. Iar astazi avem in meniu mini tarte cu sparanghel.

Pe o baza delicioasa si crocanta, avem un sos dulce-acrisor cu mustar, peste care putem adauga si leurda.

Mini tarte cu sparanghel

Mini tarte cu sparanghel

Ingrediente:

  • 1 pachet de aluat pentru foietaj 800 g (decongelat in prealabil, in frigider)
  • 3 linguri mus
  • 4 linguri sos chilli dulce
  • 450 g sparanghel
  • legatura de leurda (optional)
  • cca 100 g mozzarela
  • 1 ou

Mod de preparare:

1. Curatam sparanghelul, indepartam partea lemnoasa de la baza (3-4-5 cm), acolo unde se rupe cand il indoim. Il spalam.

2. Intindem usor cele doua foi de aluat foietaj decongelat, cu facaletul. Taiem din fiecare foaie de aluat dreptunghiuri ceva mai lungi decat sparanghelul.

Sfat: dintr-o foaie putem taia 3 bucati verticale si una orizontala la baza lor. Asta inseamna ca dintr-un pachet de aluat pentru foietaj, vor iesi 8 mini tarte.

3. Crestam cu un cutit ascutit dreptunghiurile de aluat, facand un chenar de jur imprejur (atentie sa nu taiati aluatul de tot).

4. Facem un sos din mustar si sosul de chilli si punem cate o lingura pe fiecare tarta, in strat subtire.

5. Peste sos punem leurda tocata marunt, putina mozzarela rasa, 3 bucati de sparanghel pe fiecare tarta si presaram deasupra piper si mozzarella din belsug.

6. Coacem la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius pentru 20-25 minute. Aceste mini tarte cu sparanghel sunt bune si calde si reci.

Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!