Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Galuste Din Cartofi In Sos Picant

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Găluştile de cartofi în sos de roşii sunt o mâncare de post tare gustoasă. Găluştile sunt moi şi catifelate, scăldate în sosul de roşii aromat cu usturoi şi pătrunjel. O reţetă savuroasă şi săţioasă.

Galuste Din Cartofi In Sos Picant
Galuste Din Cartofi In Sos Picant

Ingrediente:

  • 1 kg. cartofi
  • 100 gr. unt
  • 100 gr. brinza telemea 
  • 2 oua
  • 2 linguri faina alba
  • sare si piper
Pentru sos:
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceapa mica
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 300 gr. cascaval pentru tavalit galustele

 Mod de preparare:

 Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. 

Cand sunt fierti se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja. 

Se pun intr-un castron si se paseaza cu untul moale. 

Piureul obtinut se amesteca impreuna cu oul, telemeaua rasa si faina. 

Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Intr-un vas termorezistent punem sucul de rosii, ceapa taiata marunt, usturoiul pisat,sare si piper dupa gust. 

Cu mainile umede se formeaza galustele din pasta obtinuta. 

Se tavalesc prin cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si se pun una langa alta peste sosul din tava.

Se da tava la cuptor la foc mediu pana se rumenesc. 

Se servesc calde presarate cu patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!