Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
La noi, gulaşul se mănâncă mai ales în Ardeal şi păstrează un element esenţial: este foarte foarte picant. Cănd pregăteşti un astfel de fel de mâncare nu trebuie să faci deloc economie la boia. Mai jos găsiţi o reţetă de supă de gulaş:
Delicioasa supa gulas |
500 gr carne vita
100 gr unt
2 cepe
4 cartofi
4 catei usturoi
1/4 franzela
boia iute
sare
chimen
2 l zeama carne
Mod de preparare:
Carnea se taie bucatele, se toacă ceapa marunt si se calesc impreuna în 50 gr unt.
Se adaugă sare, boia iute, chimen si usturoiul pisat.
Când
carnea s-a înmuiat, se stinge cu zeamă de carne şi se lasă la fiert timp
de 1 ora şi jumătate.
Intre timp se curata cartofii, se taie cubulete, se fierb in apa
clocotita cu sare, se scurg si se aseaza direct in farfurie impreuna cu
bucati de franzela rumenite in unt.
Se adauga si supa cu bucati de carne si se serveste.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.