Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cotlet de porc la cuptor cu piure de cartofi

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Gatitul e o pasiune cu care te nasti, pe parcursul vietii doar o aprofundezi! Super rețetă Cotlet de porc la cuptor cu piure de cartofi  Un prânz perfect de duminică!

Cotlet de porc la cuptor cu piure de cartofi

Cotlet de porc la cuptor cu piure de cartofi

Ingrediente:

  1. 3 buc cotlete de porc cu sau fără os
  2. 1 buc ceapă
  3. 1 buc morcov
  4. 2 căței usturoi
  5. 1 cană apă
  6. 100 ml ulei
  7. 500 gr cartofi
  8. 1 lingură unt
  9. 100-150 ml lapte
  10. după gust sare
  11. după gust piper
  12. după gust boia dulce
  13. după gust pătrunjel verde

Mod de preparare:

  1. Condimentăm cotletele cu sare, piper și boia pe ambele părți, le așezăm în tavă, deasupra presărăm morcovul ras, felii de usturoi și rondele de ceapă. Adăugăm ulei din belșug, apoi apă până acoperim bine carnea.
    Dăm tava la cuptor, la 200°C circa o oră jumătate, până carnea e bine făcută și rumenită...între timp o mai întoarcem din când în când..

  2. La final presărăm pătrunjelul tocat.

  3. Între timp ce se face carnea, curățăm cartofii, îi tăiem cubulețe și îi fierbem în apa cu sare. Când sunt bine fierți îi scurgem de apă, îi pasăm, adăugăm untul amestecăm bine și completăm cu lapte călduț, amestecând mereu, până obținem un piure pufos. Dacă mai e nevoie se mai poate adăuga sare.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!