Ce e mai potrivit de mancat pe seara, ca sa nu ingrase dar nici sa nu cada greu la stomacel. Reteta este perfecta pentru o cina lejera. Si in plus e si foarte rapid de preparat.
Ceva perfect pentru cina |
INGREDIENTE:
- 1 piept de pui
- cascaval
- condimente
- zeama de la 1 lamaie
- rosii
- castraveti
- salata verde
- porumb
- ulei de masline
- sare
MOD DE PREPARARE:
Pieptul de pui se taie in bucati mai mari si se bate putin. Se condimenteaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se lasa 10 minute, apoi se pune intr-o tigaie teflonata sau daca aveti dry coker e mai bine. Nu se pune ulei deloc, se lasa sa se rumeneasca la foc mic. Tigaia trebuie sa fie mereu acoperita.
Intre timp se face o salata din salata verde, rosii, castraveti, porumb, ulei de masline si un pic de sare. Se poate pune si otet sau zeama de lamaie.
Pieptul e gata, se scoate pe o farfurie. Deasupra se pun felioare de rosii si cate o felie de cascaval si se da la microunde aproximativ 2 minute pana se topeste cascavalul.
Se serveste cu drag!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.