Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tortellini cu sunca si sos cremos de ciuperci

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Pastele au mare cautare la noi asa ca, atunci cand am gasit in magazin niste tortellini proaspete umplute cu sunca, nu am putut rezista tentatiei. Am ales sa combin pastele cu un sos cremos de ciuperci, in care am pus, pentru un plus de savoare italiana, rosii uscate in soare. Rapid si gustos, perfect pentru o cina tarzie la sfarsit de saptamana.

Tortellini cu sunca si sos cremos de ciuperci
Tortellini cu sunca si sos cremos de ciuperci

Ingrediente:

– tortellini proaspete cu sunca 500 g
– ciuperci champignon 330 g
– ciuperci pleurotus 175 g
– ceapa, taiata felii 1 buc. (85 g)
– rosii uscate in soare 1 lingura (35 g)
– smantana pentru gatit 100 ml
– ulei de masline 50 ml
– cub de vita 1 buc.
– piper
– patrunjel proaspat

Mod de preparare:

Puneti apa, intr-o oala mai mare, pentru a fierbe tortellini. 

Intr-o tigaie nonaderenta, incingeti uleiul si puneti ceapa. Cand devine translucida, adaugati ciupercile, curatate, spalate si taiate felii.

Dizolvati cubul de vita in 150 ml apa. Puneti supa rezultata peste ciuperci, adaugati rosiile uscate si un pic de piper. Omogenizati si puneti smantana. 

Aveti acum doua variante: transformati compozitia intr-un sos, cu ajutorul blenderului, sau il lasati asa. 

Cand tortellini au fiert (conform instructiunilor producatorului), le scurgeti de apa si le puneti peste sosul de ciuperci. 

Amestecati bine, presarati patrunjelul tocat si potriviti, daca mai e nevoie, de sare si piper.

Serviti pastele calde, insotite de un pahar de vin alb sec.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!