Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pere cu glazură de ciocolată și înghețată de vanilie

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Data viitoare când vei vrea să mănânci perele într-un mare fel, inspiră-te din rețeta noastră. Tot ce trebuie să faci este să le cureți, să le aromatizezi fierbându-le într-un sirop, apoi să le lași la rece cam două ore în același sirop. După care le învelești în ciocolată și le servești cu înghețată de vanilie alături.

Pere cu glazură de ciocolată și înghețată de vanilie

Pere cu glazură de ciocolată și înghețată de vanilie

Ingrediente

coajă rasă de lămâie
coajă rasă de lime
1 linguriță sirop de agave
4 pere
100 grame chipsuri de ciocolată
înghețată de vanilie

Mod de preparare

  1. Adaugă coajă rasă de lămâie și de lime într-un litru de apă împreună cu siropul de agave, amestecă și lasă la foc mic.
  2. Între timp curăță perele fără a le tăia codițele.
  3. Fierbe-le în lichidul aromatizat cam 10 minute. Ia de e foc și lasă să se răcească.
  4. Topește chipsurile de ciocolată într-un castron termorezistent prin metoda bain-marie.
  5. Pune fiecare pară într-un borcan umplut cu lichidul în care au fiert, acoperă și lasă la frigider 2 ore.
  6. Îmbracă perele în ciocolată topită, lăsând codițele libere, și servește-le cu înghețată de vanilie.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!