Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fasole rosie cu carnati de casa si boia iute

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Este cea mai buna mancare de fasole pe care ai mancat-o in viata ta.
Adevarul este ca a iesit....dementiala!

Fasole rosie cu carnati de casa si boia iute

Fasole rosie cu carnati de casa si boia iute

INGREDIENTE:

  • 500 gr fasole rosie uscata
  • 3 carnati de casa
  • 3 cepe rosii
  • 1 morcov
  • 3-4 rosii uscate din conserva
  • 100 gr bulion
  • foi dafin
  • 1 lgt boia iute
  • 2 cani apa

MOD DE PREPARARE:

Fasolea am curatat-o de impuritati, am spalat-o in multe ape si am pus-o la fiert. Fierbe destul de repede.

Intre timp, am pus carnatii intr-o forma termorezistenta si i-am bagat la cuptor, la foc iute.

Am curatat ceapa si morcovul si le-am spalat. Am tocat ceapa marunt, morcovul l-am dat pe razatoare.

Intr-o tigaie, am pus un pic de ulei din conserva de rosii uscate, am adaugat ceapa, morcovul si rosiile taiate cuburi. Am lasat la calit cateva minute. Am dat deoparte.

Dupa ce s-au facut, am scos carnatii rumeniti din cuptor, i-am taiat rondele groase si i-am pus peste ceapa. Am lasat un pic sa sfaraie, apoi am adaugat bulionul si o cana apa. Am mai lasat pe foc cam 5 minute si am dat deoparte tigaia.

Fasolea, dupa primul clocot, am strecurat-o si am pus la fiert iar in alta apa. Dupa ce a fiert, am pus-o intr-un vas de lut, am adaugat carnatii, cateva foi de dafin si boiaua iute si o cana cu apa.

Am bagat la cuptor, pentru vreo 30 minute, la foc mediu.

Am servit-o cu muraturi!

NOTA:

Merge de minune cu muraturi sau cu salata de varza.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!