Un preparat rapid si sanatos, pe care il pregatesti numaidecat! Fierbi pastele, sotezi legumele, le pui laolalta si obtii cei mai buni taitei chinezesti cu legume.
Taitei chinezesti cu legume |
Mod de preparare:
1. Fierbe taiteii chinezesti in apa suficienta, conform indicatiilor de pe ambalaj.
2.
Odata fierti, strecoara taiteii chinezesti, clateste-i cu putina apa
rece pentru a le opri fierberea si stopeste-i cu putin ulei de susan.
3. Separat, intr-un wok, incinge alte 2 linguri de ulei de susan si soteaza usturoiul cu ceapa rosie taiata feliute.
4.
Dupa 1-2 minute, adauga pe rand legumele (morcov, ardei), toate taiate
julien, mai putin varza si ardei iute, pe care le adaugi taiate fin.
5.
Frige legumele amestecand permanent pana ce incep sa isi schimbe
culoarea si consistenta, apoi adauga cele 2 linguri de otet, sosul de
soia, lingura de sos chili si piperul, dupa gust.
6. Odata sotate
legumele, adauga taiteii chinezesti inapoi peste amestecul de legume si
continua prepararea la foc mic, amestecand periodic, pentru 7-8 minute.
7. Serveste taiteii chinezesti cu legume proaspat pregatiti, garnisiti cu ceapa verde tocata fin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.