Pur si simplu m-am indragostit de mancarea asta. E aromata si gustoasa. O trec pe lista de favorite. Nu va dau cantitati deoarece nu am masurat nimic, totul a fost dupa ochi, insa se folosesc in functie de cat sos si cate paste dorim sa preparam.
Paste cu spanac |
-paste de orice fel
-spanac congelat
-lapte
-smantana
-usturoi
-sare
-piper
-putin unt
Mod de preparare:
Fierbem pastele, le scrugem si le tinem deoparte.
Intr-o tigaie punem untul si calim usturiul taiat marunt pana cand se rumeneste usor, insa sa nu se arda.
Adaugam spanacul apoi laptele si lasam sa pret de 2-3 clocote. Adaugam o
lingura doua de smantana si amestecam, apoi condimentam dupa gust cu
sare si piper. Lasam sa fiarba spanacul pana cand scade putin si se
ingroasa sosul. Adaugam pastele in tigaie si amestecam bine, mai lasam 5
minute pe foc mic apoi servim cu marar tocat pe deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.