Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Cand au auzit nepotii mei de paste cu spanac, au strambat din nas. Dupa
ce le-au gustat mi-au spus : ” Poti sa-mi faci oricand , sunt foarte bune
!” Asadar , au trecut testul.
|
Paste cu ciuperci si sos cremos de spanac |
Ingrediente:
|
375 grame
paste / spaghete
|
|
300 grame
spanac
|
|
300 grame
ciuperci
|
|
300 grame
smantana fermentata cu 30 % grasime
|
|
100 ml
lapte
|
|
50 grame
parmezan ras
|
|
50 grame
cascaval
|
|
2 catei
usturoi
|
|
dupa gust
sare/piper
|
|
1/2 lingurita
amestec ierburi italienesti
|
|
25 grame
unt
|
|
25 ml
ulei de masline
Mod de preparae:
|
Aceasta e o reteta foarte simpla si rapida. Incepem prin a pune apa
cu o lingurita de sare la fiert, pentru paste. Apoi spalam si tocam
foarte marunt spanacul (eu am folosit robotul de bucatarie). Ciupercile
le feliem.
Punem o tigaie pe foc, adaugam untul si uleiul, apoi ciupercile. Lasam
pana se calesc, apoi adaugam usturoiul, spanacul si asezonam cu
condimentele pregatite. Lasam cam 3-4 minute la foc mediu.
Intre timp punem pastele in apa care fierbe. Pregatim sosul : - smantana o amestecam cu laptele si branzeturile
razuite. Acum punem sosul peste spanac si continuam sa fierbem la foc
mic pana pastele sunt fierte. Cu o spumiera punem pastele fierte peste sos si adaugam si un polonic
mic cu apa in care au fiert pastele. Lasam totul la fiert 1-2 minute.
Oprim focul si servim pastele fierbinti. Deasupra mai putem presara
parmezan ras. |
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.