Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paste cu ciuperci si sos cremos de spanac

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Cand au auzit nepotii mei de paste cu spanac, au strambat din nas. Dupa ce le-au gustat mi-au spus : ” Poti sa-mi faci oricand , sunt foarte bune !” Asadar , au trecut testul.

Paste cu ciuperci si sos cremos de spanac

Ingrediente:


375 grame paste / spaghete

300 grame spanac

300 grame ciuperci

300 grame smantana fermentata cu 30 % grasime

100 ml lapte

50 grame parmezan ras

50 grame cascaval

2 catei usturoi

dupa gust sare/piper

1/2 lingurita amestec ierburi italienesti

25 grame unt

25 ml ulei de masline

Mod de preparae:


Aceasta e o reteta foarte simpla si rapida. Incepem prin a pune apa cu o lingurita de sare la fiert, pentru paste. Apoi spalam si tocam foarte marunt spanacul (eu am folosit robotul de bucatarie). 
 
Ciupercile le feliem.

Punem o tigaie pe foc, adaugam untul si uleiul, apoi ciupercile. Lasam pana se calesc, apoi adaugam usturoiul, spanacul si asezonam cu condimentele pregatite. Lasam cam 3-4 minute la foc mediu.

Intre timp punem pastele in apa care fierbe. 

Pregatim sosul : 

- smantana o amestecam cu laptele si branzeturile razuite. Acum punem sosul peste spanac si continuam sa fierbem la foc mic pana pastele sunt fierte.

Cu o spumiera punem pastele fierte peste sos si adaugam si un polonic mic cu apa in care au fiert pastele. 

Lasam totul la fiert 1-2 minute. Oprim focul si servim pastele fierbinti. 

Deasupra mai putem presara parmezan ras.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!