Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paine de casa cu cascaval si usturoi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ai pofta de cea mai aromata paine de casa cu cascaval si usturoi pe care o poti pregati in casa? Daca o faci dupa reteta asta, nu-ti va mai trebui nici mancare langa, atat iese de gustoasa si satioasa.

Paine de casa cu cascaval si usturoi

Paine de casa cu cascaval si usturoi

Ingrediente 

 
Pentru umplutura
 
25 g unt, 2 fire ceapa verde, 3 catei usturoi, un praf sare, un praf piper, 100 g mozzarella, 50 g cascaval
 
                                                 Pentru aluat
 
180 g faina 650, 1 pliculet drojdie uscata, 100 ml lapte cald, 1 ou, 1 lingura zahar, 1/2 lingurita sare, 2 linguri unt
 
Mod de preparare:

1. Pentru umplutura, combina untul moale cu ceapa tocata fin si usturoiul zdrobit, sare si piper.
 

2. Separat, combina ingredientele uscate: faina, zaharul, sarea si drojdia uscata. Adauga apoi ingredientele lichide: laptele, oul si untul moale.
 

3. Framanta bine aluatul moale pentru 10 minute minim (va ramane lipicios). Lasa aluatul sa creasca la cald pentru o ora, acoperit cu un prosop.
 

4. Odata crescut, muta aluatul pe un blat bine infainat si framanta-l din nou pentru 5 minute, apoi lasa aluatul acoperit sa se odihneasca 15 minute.
 

5. Intinde aluatul intr-un dreptunghi si raspandeste amestecul de unt cu usturoi pe jumatate de foaie. Adu cealalta jumatate de foaie peste partea unsa, iar deasupra presara branza mozzarella si cascavalul.
 

6. Ruleaza aluatul strans, lipeste-l bine la capat si feliaza-l ca pe o rulada, in 6-7 bucati egale.
 

7. Asaza fiecare rotocol in intr-o tava rotunda, de jur imprejur si in centru, apoi lasa tava deoparte la cald, acoperita pentru 40-50 minute.
 

8. Presara mozzarella si cascaval deasupra, apoi da painea cu branza si usturoi la cuptor pentru 20-25 de minute la 180 grade, pana ce se rumeneste bine si trece testul scobitorii.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!