Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Am ajuns la miezul zilei si este timpul sa ne gandim la ce vom manca la inceput de saptamana. Va recomanda un pranz sanatos, ce poate fi gatit rapid si acasa, un snitel cu ciuperci.
Snitel de ciuperci |
- 1 kg ciuperci proaspete
- 2-3 linguri pesmet
- 1 lingura patrunjel verde
- 2-3 catei de usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura vegeta
- sare dupa gust
- putina apa
- pudra de ghimbir (optional)
Mod de preparare:
Se spală ciupercile, se îndepărtează codiţele, iar pălăria se pudrează cu vegeta sau sare şi se lasă să stea la rece 10 minute pentru a se condimenta uniform. Se pun în blender şi se mixează bine: apa, uleiul, pesmetul, pătrunjelul tocat fin, pudra de ghimbir şi usturoiul zdrobit.
Sosul astfel obţinut se pune într-un castron. Se trec pălăriile de ciuperci prin sosul preparat, apoi se aşază într-o tavă unsă cu puţin ulei, care se pune la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Se servesc imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.