Preparate in diverse moduri, pastele sunt incluse in meniul unei mese deoarece sunt gustoase, satioase si ne ofera energie. Asadar, va invitam sa incercati o reteta noua cu paste si anume: paste cu ciuperci si smantana.
Paste cu ciuperci si smantana |
1 punga de paste
1 cutie cu ciuperci
2 cepe
150 g smantana
2 lingurite de delikat
1 legatura de patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare, urmand indicatiile de pe ambalaj.
In acest timp se prepara si sosul.
Se incinge putin ulei intr-o tigaie.
Ceapa se toaca marunt.
Apoi se pune la calit.
Ciupercile se spala si se taie.
Se lasa si acestea la calit timp de 10 minute.
Se amesteca din cand in cand.
Apoi se adauga delikat-ul.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Cand sosul este gata, se lasa sa se raceasca.
Apoi se adauga smantana.
Pastele se pun pe un platou.
Se adauga sosul peste acestea.
Se presara si patrunjel tocat marunt.
Se servesc imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.