Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supa de ficatei de pui

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Supremația supei de pui se clatină. O rudă vine vijelios din urmă. Supa de ficatei de pui e la fel de savuroasă, dar rețeta e mai simplă și mai rapidă. Alătură-te insurecției și descoperă viitorul rege al farfuriei!

Supa de ficatei de pui

Supa de ficatei de pui

Ingrediente:

  • 500 gr de ficăței de pui
  • 1 țelină
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ceapă mare
  • 2 roșii
  • 1 ardei gras
  • 6 tulpini de sparanghel
  • un pumn de tăiței
  • sucul de la o lămâie
  • ulei de măsline

    Mod de preparare:

    Fierbe mai întâi ficățeii bine spălați vreo 20 de minute, adunând toată spuma. Strecoară ficățeii și aruncă zeama.

    Toarnă un litru de apă într-o oală mare și aruncă înăuntru claie peste grămadă țelina, morcovul, păstârnacul, rădăcina de pătrunjel și ceapa, toate tăiate în bucăți mărișoare, să se simtă în supă.

    Lasă oala să fiarbă pe foc mediu cam un sfert de oră, până încep să se înmoaie rădăcinoasele. Adaugă atunci ficățeii tăiați felii și două-trei linguri de ulei de măsline.

    După primul clocot, pune roșiile și ardeiul tăiați cubulețe. Peste alte cinci minute de bolboroseală parfumată vine rândul sparanghelului și al  tăițeilor.

    Când s-au făcut pastele, supa e gata. Pune-o în farfurii și stoarce deasupra un strop de lămâie, ca un ultim omagiu adus viitorului împărat al polonicului. 

    Poftă sănătoasă!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!