Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Cevapcici sunt un fel de mici sârbești. De obicei sunt mult mai
mici decât micii românești și se prepară fără bicarbonat. Sârbii nu îi
servesc cu muștar, ci cu ceapă și kaimak. Rețeta noastră de cevapcici
este varianta de post sau varianta vegetariană. Vezi mai jos cum se
prepară.Cevapcici vegetarieni – mici sârbești de post
- 500 g brânză de grătar rasă (quorn sau tofu)
- 1 ardei roșu mic tocat
- aproximativ 100 g pesmet
- 2 căței de usturoi pisați
- 2 cepe mici tocate
- 3 ouă
- 4 ciuperci tocate
- 2 linguri de boia ardei (iute sau afumată)
- 2-3 linguri de pătrunjel tocat
- sare și piper după gust
- 3 linguri ulei dacă este necesar
Mod de preparare:
1. Toate ingredientele se frământă împreună până rezultă o pastă fermă.
2. Se formează rulouri (asemenea micilor).
3. Se prăjesc în ulei sau se gătesc pe grătar până devin crocanți.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.