Eu am facut acest fel pentru cina alaturi de o salata de vara. Se face repede si e perfect pentru o zi de vara calduroasa.
|
- 300 gr carne tocata de porc
- sare, piper, sos chilli, 2 linguri pasta de legume
- 2 oua
- verdeata tocata (patrunjel)
- 1 carnat afumat
- 1 foietaj
MOD DE PREPARARE:
Am decongelat aluatul de foietas. Eu am avut in forma rotunda.
Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, putin sos chilli,2 linguri pasta de legume (facuta de mine din ceapa, usturoi, morcov, ardei gras, patrunjel verde si ulei de malsine), toate mixate fin cu robotul. O amestecam cu sare si o tinem la frigider. E o baza ideala pentru multe preparate. Mai adaugam carnat afumat (tip trandafir sau cabanos), 1 ou si verdeata tocata. Daca aveti ceapa verde este super buna.
Intindem aluatul si punem carnea sub forma de rulada la un capat. Acoperim cu cealalta parte de aluat pe care am crestat-o putin la margini (am facut franjuri). Rulada o crestam usor cu un cutit si o ungem bine cu ou batut cu putin ulei de masline.
Dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade si lasma cca 35 minute. Se taie cand e rece si se serveste alaturi de salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.