Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Oameni de zapada din oua umplute

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Sa nu uitam ca la petrecerea de Revelion vor participa si copiii si sa le bucuram sufletul cu ceva frumos, niste omuleti de zapada ce cu siguranta vor fi si pe placul celor mai mofturosi copii!

Oameni de zapada din oua umplute

Oameni de zapada din oua umplute

Ingrediente:

4 oua de gaina
4 oua de prepelita
200 gr crema de branza cu smantana
25 gr unt
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras galben
sare, piper
piper boabe
1 fir ceapa verde
4 fire chives
1 morcov fiert

Mod de preparare:

 Fierbem ouale si le curatam de coaja. Ouale de prepelita le pastram intregi, cele de gaina le taim un capacel la baza si scoatem cu atentie galbenusul.
Pregatim apoi umplutura. Punem crema de branza intr-un vas. Adaugam ardeii tocati marunt. Galbenusul il frecam cu untul moale pana devine pasta  Amestecam crema de branza cu  galbenusurile si ardeii pana la omogenizare. Asezonam cu sare si piper. Umplem ouale cu compozitia rezultata si le asezam pe un fund. Infigem cate o scobitoare in ouale de prepelita.  Fixam capul omului de zapada, adica ouale de prepelita, cu ajutorul scobitorii.    Legam la gat cate o fir de chives pe post de fular. Morcovul fiert il taiem felii si facem o palarie suprapunand o felie mica peste una mare. Le prindem de scobitori. Din boabele de piper vom face ochii si nasturii. Nasul il facem dintr-o aschie de morcov, iar gura din ardei gras rosu. Ceapa verde o franjuram la un capat cu un foarfec imitand astfel o matura si o prindem cu scobitori. Mutam cu atentie oamenii de zapada pe un platou pe care il vom decora cu crengute de brad.


Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!